one moment in time

Skulle sovit för länge sen eftersom jag ska upp och jobba imon, men jag är ju inte trött så det e ju lite svårt, men nu ska jag iallafall sova. Har spenderat hela min kväll med att kolla på paradisehotel avsnitt (gamla), och ätit godis. Bläää. Kommer inte kunna blogga på hela dagen imon för åker direkt till liseberg. Men nu ska jag sova. Rikrigt segt att jobba imon kan jag ju säga men veckorna går så snabbt ändå. Vi hörs när vi hörs pusss


And i'm gonna miss you like a child misses their blanket

Har precis kollat klart på snabba cash, och den var grym, verkligen värd att se. Ska inte göra något mer än att kolla på film idag bara, ska hyra remember me men min syster när hon kommer hem. Har velat se den jätte länge! Men nu ska jag se på en annan film med lindsay lohan som jag har lånat av sofia, hon säger att den är bra så jag hoppas att hon har rätt:)  Imon kommer andreas johnson till liseberg måste gå!!!!!

Funkar inte att ladda upp bild


i hate this part

Kollade precis klart på snabba cash, eller aa nästan , ska se klart resten imon. Riktigt bra faktiskt o joel e nog den snyggaste jag vet, nästan så han slår andreas johnson, fast de gör han inte. Hittade en aaaas snygg tröja förut så ska nog köpa den imon om det är öppet, annars på måndag! Ska nog sova snart faktiskt. Lisa och alex va och hälsade på mig förut också, trevligt:D

Godnattis


lovekiller

Fan va mycket klockan är, trodde den va fem men den är kvart över sju såg ja nu :O. Sitter o lyssnar på min bästa musik. Ska nog kolla på snabba cash ikväll. Har ju inte sätt den än, och joel kinnaman är inte lite snygg heller. Mitt rum är stökigt som vanligt men orkar inte städa det, får bli imon istället, hehe. Saknar jobbet lite även om det är hur segt som helst ibland, speciellt att gå upp så tidigt. Höööörs sen

gooo dag

release me

Vaknade för en timma sen ungefär. Mormor min moster och kusin kom hit och fikade, så fick ja en försenad present också, pengaaar. Ska följa med sofia ner till kungälv om en stund också, har ju inte träffats på 2 år känns de som så de ska bli kul.

-

det regnar idag och jag vill ha dig kvar, när allting är mörkt så lyser du upp min dag jag vill ha dig här och känna din kärlek för jag mår bra när jag är i din närhet


don't fucking tell me what to do

 Fick sluta 1 o ½ timma tidigare idag faktiskt, gött. Har inte gjort nånting idag typ. Idag är det ungefär exakt en månad kvar tills skolan börjar. Blir säkert ganska kul, i början iaf. Ska nog beställa kläder imon också, har hittat massa fint. Sen ska jag tjäna lite pengar hade jag tänkt. Hoppas det blir fint väder också så jag kan bli lite brun.

sovaaaa

Hej. Har bloggat dåligt men det blir så när jag jobbar, är såååå trött när jag kommer hem också. Sov hela dagen på jobbet igår, tur att ingen såg mig. Det var helt okej idag faktiskt, målade nästan hela dagen och fick sluta en timma tidigare. När jag kom hem så mådde jag så jävla illa för jag skulle känna om luftstrupen va mjuk eller hård så ja tryckte på den he he,så jag gick o la mig och sov i fem timmar, skönt. Imon är sista dagen på jobbet innan helg! Det behövs. Sen är det bara tre veckor kvar. Men nä nu ska jag sova, ska upp om fem timmar,godnatt.

fasting on the outside but stays on the inside

Hej. Orkar egentligen inte ens skriva så trött jag är. Dör nästan. Blev getingstucken igår, ont som fan gjorde det och nu är jag svullen så det ser ut som jag har en jävla fettohand, greeeat. Har trimmat hela dagen idag också, även klippt gräset för första gången i hela mitt liv. De sista timmarna satt vi o solade i gräset och pratade o pratade o pratade i tre timmar. Tiden går ju snabbare så. Måste bara säga att jag är jävligt trött på vissa människor som inte fattar ett jävla skit även om man säger till dom om och om igen... Jag har träningsvärk i mina armar så jag inte ens kan lyfta upp dom ha ha. Men nää nu har min säng väntat på mig alldelles för länge på mig. Så, vi hörs när vi hörs, godnatt.

I love this

when my tears hit the floor

Har hunnit med mycket idag känner jag, det är gött faktiskt. Dagen började som alla mina skoldagar brukar börja, att jag försov mig! Men snabb som jag är (hade 10 min på mig) så hann jag i tid till jobbet ändå. Har jobbat i nio timmar och det var faktiskt rikitigt roligt. Har trimmat i säkert tre timmar så jag är bäst på de nu. Skulle ta bussen hem men åkte lite fel så kom hem rätt mycket senare. Men nu vet jag ju hur man åker iaf. Kollade på mammas pojkar när jag kom hem, sista avsnittet ju. Har precis dushat nu och om ca en halvtimma börjar lotta, så det ska jag kolla på. Bloggar lite senare ikväll, puss


F-F-F-Falling

Tjenareeee:) Började kolla på en film förut men blev alldelles för rastlös så jag kunde inte kolla klart, ovanligt. Trodde jag skulle sova vid den här tiden men näää så blir det nog inte, är ju inte ens trött. Ska snart möta min syster för hon vågar inte gå hem själv , så snäll jag är:). Nu ska jag bara städa lite snabbt i mitt rum annars kan jag inte somna, allt måste ligga perfekt om jag ska kunna somna ha ha. Men vi hörs imon innan eller efter jobbet! Puss.


10 sanningar

-Att jag fäller verkligen hur mycket hår som helst

-Att jag ska sätta igång med träningen nu

-Att jag saknar sofia

-Att när jag blir rastlös blir jag som en treåring

-Att jag längtar tills julafton as mycket!

-Att jag ångrar riktigt jävla mycket att jag klippte mig idag

-Att när jag fyller 18 ska jag bo i thailand i tre månader

-Att jag förmodligen kommer komma i iv:(

-Att jag saknar sexan/sjuan

-Att jag tycker riktigt många killar i 35+ är riktigt snygga hehehe okej 40+ då. va äcklig jag lät där va

I live in my own world. All I need is there. In my own world.

Nu ska jag klippa av mitt hår. Åhhh:( Tänk så ångrar jag mig jättemycket, det har nog aldrig vart så långt som det är nu, eller jo en gång i åttan, så klippte jag av det och jag ångrade mig hur mycket som helst. Jaja, jag passar inte i långt hår pusshej

You're so good and you're so bad, everybody wants to be your man

oooj va dåligt jag har bloggat. Har inte haft något och skriva om, så mest därför. Idag har jag vart i varberg o träffat min kusin, det var skitvarmt där! Börjar jobba imon, inte så kul att gå upp klockan fem, men det är nog ändå värt sen. Har ingen aning om vad som händer idag. Behöver städa i mitt rum lite grann så får väl göra det. Sen kolla på en film eller något sånt. Ska försöka lägga mig kl 22 idag, ha ha får se hur det kommer gå. Kommer nog blogga väldigt dåligt eftersom att jag kommer komma hem runt sex varje dag nu i en månad, ska försöka fixa så att jag kan mobilblogga iaf.

<3

Vill ha





vem vore jag utan dina andetag?

Måste försöka sova snart. Ska ju börja jobba på måndag så ganska bra om jag är utvilad. Funderar faktiskt starkt på att klippa av mig håret. Har tänkt på det jätte länge men sen har jag inte vågat. Vet inte om jag gör det nu heller men jag trivs inte med mitt långa hår, om jag ska platta det så det inte lockar sig igen tar det typ 45 minuter eftersom jag har självlockigt hår. Vet inte riktigt hur jag ska göra men funderar på det faktiskt! Nää nu ska jag försöka sova, godnatt.


Everybody in the club put put put your haaands up

Förlåt för dålig uppdatering men har inte vart på blogg humör om man säger så. Var ju i sommarstugan och sov över där, det var mysigt. Dagen efter så gick vi ner till stranden och solade och badade (inte jag). Har inte ens tagit mitt första dopp i havet än:O. Får göra det snart. Idag har jag itne gjort något speciellt, kollade på farsan förut, den va faktiskt riktigt bra!

You give me a feeling that i never felt before

Hittar inte kamerasladden så jag får lägga in bilderna imon om jag hittar den. Nu ska jag dusha och packa lite och sen åker jag, bloggar när jag kommer hem imon, puss.

<3

Loving you is easy

Orkade inte blogga när jag kom igår , var riktigt trött. Träffade sofia en stund på kvällen och det började spöregna och åska, ganska mysigt när man är inne men inte ute. Hittade faktiskt en del på frölunda igår, lägger upp det så fort min kamera har laddat klart. Ikväll ska jag åka till landet och sova där, så jag kommer hem imorgonkväll tror jag.


frölunda

godmorgooon! Vaknade för en stund sen lika trött som vanligt, men är piggare nu. Ska snart åka till frölunda och shoppa, så de blir förmodligen ingen lotta idag:(haha. Men får se de på tv.n istället. Puss

-

I'm a man without a country

I'm tired of beeing your fool

I'm an Island

the world will never get me

sometimes you just want to see the world burn

I was blind before i met you

Kom precis hem. Fick pengar och några tröjor från min moster. Så ska nog åka och shoppa imon, det var ett tagsen känns det som. Städade ju mitt rum igår men nu ser det likadant ut igen:( Får se vad som händer ikväll. Antingen så kommer ellinor eller så funderar jag på att se matchen faktiskt. Hörs senare puss!

från liseberg

Trött..

Är så trött. Känns som om jag sover 3 timmar varje men jag sover 8-9 timmar. Det är 30 grader ute, men ingen sol? Gick faktiskt upp hyffsat tidigt idag, 12 typ. Min syster färgade mitt hår och jag hennes. Blev nöjd faktiskt, väldigt mörkt. Tänkte måla naglarna nu och fixa mig lite, sedan läsa i min bok innan vi åker till landet och har kalas!

You lost me

Är så jävla trött nuuu. Och det är bra för klockan är bara lite efter två och jag brukar ju somna vid fem så lite skillnad iaf. Städade mitt rum förut också vilket var väldigt nödvändigt. Ska bara lyssna lite på musik och sen läsa lite i min bok också. Hörs imon, godnatt!

lovely

Ville ju ha en ring för ett tagsen men den var slut. Såg att den hade kommit in nu igen! Yes. Beställer den nog snart. Vill ha två andra snygga ringar också. Ja, jag älskar ringar.



can't take my eyes of you

STEG 1
Namn: Daniella
Födelseplats: Mölndal tror jag
Bor: Hemma.
Ögonfärg: Gröna
Hårfärg: Mellanbrunt, imon mörkbrunröd
Skostorlek: 38-39
Civilstatus: Singel
Höger eller vänsterhänt: Höger

STEG 2
Skor som du bar idag: Har inte andvänt några skor idag
Dina svagheter: Dedu
Rädsla: Jadu

STEG 3
Första tanke när du vaknar: Vill sova
Första tanke när du somnar: Brukar inte tänka då

STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: Cola
McDonalds eller Burger King: Donken
Adidas eller Nike: Adidas
Lipton Ice Tea eller Nestea: Lipton ice tea
Choklad eller vanilj: Choklad.

STEG 5
Svär du? Ja.
Röker du? Inte mycket iaf.
Sjunger du? Ja.
Duschar du varje dag? Ja.
Tror du på dig själv? Ja.
Kommer du överens med dina föräldrar? Nja, ibland

STEG 6
Har du under den senaste månaden:
Druckit alkohol? Nej.
Rökt? Ja
Shoppat? Nej
Ätit en hel ask müsli? Nej.
Ätit sushi? Nej
Stått på scen? Nej.
Skejtat? Nej
Bakat? Nej.
Stulit något? Nej.
Ljugit? Ja
Kysst någon? Nej
Kramat någon? Ja.

STEG 7
Har du någonsin:
Däckat eller varit jättefull? Ja.
Blivit kallad hora? Ja.
Busringt någon? Många gånger.
Gjort något som du ångrade? Ja.
Fått IG i nåt ämne eller på något prov? Tyvärr
Kastat en sten på nån ruta? Ja

STEG 8
I framtiden:
Namn på barn? Nåt ovanligt
Är du rädd för att dö? Nej inte rädd precis men skulle inte vilja göra det heller
Vad vill du bli när du blir gammal?: Polis, bartender, stylist. tatuerare

STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för? Jag vill ha kvar mitt liv
Antal CD-skivor du äger? Inga
Antal piercings? Öronen
Antal tatueringar? Ingen än.
Hur många gånger har du varit med i tidningen? Några gånger

STEG 10
Vad ska du göra i sommar? Börjar sommarjobba om en vecka, så ja, jobba!!
Vad ska du göra i vinter? Har inte bestämt än
När tar du studenten? 2013.
Gör du efter gymnasiet? Åka utomlands och söka in till p-högskola:)
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? Inte hela tiden
Vad händer till helgen? Släcktkalas imon, ikväll slappa bara
Vad vill du helst göra just nu? Sova, är trött

STEG 11
Vill du ha pojk/flickvän? Trivs med att vara singel just nu
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? Helheten
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först? Vet väl inte jag.
Vem är den perversaste person du känner? Isabell:)
Hur många gånger har du varit utomlands? Många.
Vilket land är bäst? Thailand


bilder från igår

Älskar verkligen vädret idag! Hoppas det blir så fram tills jag jobbar, sen kan det gärna regna:) Behöver städa lite i mitt rum, så det ska jag göra nu, sen ska jag dusha och ansiktsmask och allt sånt, gött. Men först lägger jag ut lite bilder från igår.






close your eyes and trust it, just trust it


sola

Vaknade för ett tagsen och har varit ute och solat i mer än en timma. Så jäkla härligt väder är det! Blev inte havet idag för tyckte att jag vaknade lite för sent. Men kan inte sitta här inne längre när det är så fint väder så jag ska ut och sola igen, hörs senare pusss!

No, i don't belive you, when you say you don't need me anymore

Hallå! Är hemma från liseberg sen typ 3 timmar tillbaka. Åkte det mesta och jag åkte även uppskjutet!! Haha. Har inte så mycket mer att skriva för jag måste verkligen sova nu, är skit trött. Ska nog läsa lite i min bok också! Blir kanske havet imorrn, får se när jag vaknar och vad det är för väder. Bjuder på en vacker bild från idag iaf, kommer mera imon! Pusss och godnatt

gulle


My heart beat, is stronger than ever


godmorgon?

Låter lite bättre än godnatt vid den här tiden va! Klockan är fem och jag kan inte somna. Har så jävla ont i magen med:( Har läst i över två timmar. Läste klart den tredje twilightboken och började på en ny. Ska vänta lite med den fjärde för jag har lite andra böcker jag vill läsa först, eller en iallafall! Den jag läser nu handlar iallafall om en tjej som var med i jehovas vittnen i 18 år, sen tröttnade hon på att leva med massa regler så hon syndade. Så hon blev utesluten och förlorade alla sina vänner och sin egen mamma. Den verkar faktiskt riktigt bra, självbiografier är bäst! Jag ska upp om ca 4 timmar vilket aldrig kommer gå. Men sofia väcker mig ju, då vaknar man alltid...hehe. Har iallafall längtat till denna dagen haha. Jag&sofia är som tre-åringar när det gäller allting. Vi har verkligen inget tålamod haha. Nä nu måste jag försöka sova, får se hur det går. Puss

min kompis

I'm only me when I'm with you

KAN DU?


Gå ner i splitt: onej
Skriva med höger och vänster: Ja, men vänster går inte så jättebra precis
Vissla: Ja.
Blåsa en bubbla: Ja.
Ha dina ögon i kors: Ja.
Nudda näsan med tungan: Ja!

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN?


Du nuddade: min hund
Du pratade med: mamma
Du msn:ade med: dennis
Du kramade: maammi


SENAST DU?

Skrattade: förut när jag såg på film
Grät: förut
Såg en film: förut
Tuggade tuggummi: igår
Drog ett skämt: Förut säkert
Sjöng en sång: nyss

VAD ÄR DET?


Utanför ditt fönster: min granne
Du lyssnar på för musik: bra musik
Du har på dig: pjamas ahhah
På din musmatta: har ingen musmatta tyvär


HAR DU NÅGONSIN?


Blivit kallad hora: Ja.
Ljugit om din ålder: Ja
Bråkat utan anledning: Ja.


HAR DU UNDER SENASTE MÅNADEN?


Druckit alkohol: Nej.
Rökt: Ja
Shoppat: Nja
Skejtat: Nej.
Bakat: Nej.
Solat: Ja


-

Everybody talks bad about somebody
And never realises how it affects somebody

There comes a time when we need to say goodbye, at least for a while

Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft orken eller lusten. Vaknade lagom tidigt och gick ut med min lilla vovve. Somnade sen i ca 4 timmar. Har mest kollat på tv hela dagen och somnat lite imellanåt. Blir nog liseberg imon också, och i helgen släcktkalas.
puss

snygg

godnatt

Eller ja, nästan godnatt iaf. Tänkte läsa ut min bok nu och börja på en ny, låter som jag är värsta läsaren haha, men ibland så:) Va ute förut med sofia daniel och jonas, gjorde inte så mycket men :) Kanske bli liseberg på fredag, något att se fram emot iaf, nä nu ska jag läsa. Puss

saknar sooool


I'm feeling like a star, you can't stop my shine, I'm loving cloud nine, my head's in the sky.


jason derulo-ridin' solo. Grym låt


You're the yellow bird that i'v been waiting for

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag vaknade typ halv fem. Vet inte vad det är med mig men kan sova hur mycket som helst. Har bara slappat idag. Kollat på mammas pojkar, som är bäst! Och läst lite. Ska nog ut snart med några om dom kommer nån gång. puss.

 


it is what it is

KÄRLEK:

Är du kär just nu? - heh
Har du någon kille just nu?- nej
Har du dumpat någon?- ja
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - nej
Vem kramade du senast? - minns inte
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - har ingen kille, så visst


SKOLA:

Är du duktig i skolan? - nej
Har du bra betyg?- nej
Har du fått göra om ett prov någongång? - ja
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - inte vad jag minns
Sköter du dej i skolan?- försöker
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - ja
Haft mobilen på lektionstid? - ja
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - ja


FAMILJ:

Du bor tillsammans med dina föräldrar? - yes
Trivs hemma? - jadå
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - nja tror inte det
Har skrikit och slagit din mamma? - inte slagit
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - ja
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - ja
Vem betyder mest för dej i din familj? - mamma
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - tror det


VÄNNER:


Du har vänner? - ja
Du brukar vara med? - sofia
Vem/vilka var du med sist? -sofia
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - eeeh ja
Är det okej att ha kill-kompisar? - ja
Har du pussat någon av dina kompisar? - ja
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - nej
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - ja
Har du fått nån ny kompis denna månad? - nja

FJORTIS:

Du sminkar dej varje dag? - onej
Tar kort på dina bröst? -vilka bröst
Super dej packad varje helg? - nej
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - nej
Ditt hår e knallblont? - nej


ALKOHOL:

Har druckit alkohol? - ja
När drack du alkohol senast? - midsommar tror jag
Vem bjöd dej på alkohol? - jag
Vad var det för sorts alkohol? - olika
Brukar du dricka alkohol? - nej
Har du druckit öl? - ja
Tycker du om öl? - nä fyfan

KRIMINELLT:


Är det okej att vara kriminell? - nä de e de väl inte
Vill du bli kriminell? -onej
Varför gör du sånt här? - för jag har roligt
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? -nej
Har du suttit i fängelset? - nej
Vill du hamna i fängelset? - nej


DÅLIGA TIDER:

Vart på dåligt humör den senaste tiden? - ja
När grät du senast? - idag
Du har gråtit över en kille? - ja
Vem bråkade du senast med? - don't remember


the greatest things in life aren't thing

Är riktigt trött faktiskt men orkar inte sova, kommer inte somna ändå:( kom på att jag börjar jobba om 1½ vecka. Måste gå upp 5 varje morgon och det typ då jag somnar haha. Men ska bli kul, på ett sätt. Jag vill städa min garderob. Det ska jag göra också, när jag orkar, alla kläder ligger på golvet sen min födelsedag.. Näää nu kan ja inte sitta här mer känner jag, ska göra något vettigt. Typ kolla på film. Eller dusha. Puss.NEJ, jag glömde det viktigaste nästan. Idag var jag och sofia med i tidningen, så nu vet nog halva sverige vem min idol är iaf.



-


10 sanningar

-Att jag har en extrem fobi mot ormar

-Att jag älskar alla james morrisons låtar

-Att jag längtar tills träningarna börjar

-Att jag alltid måste alltid vara brun

-Att Lotta engberg & Andreas johnson är två av mina idoler

-Att jag alltid har beslutsångest om hur jag ska göra med mitt hår, färga klippa osv, men tror jag har bestämt mig nu


-Att jag älskar sparris

-Att jag inte alltid varit så bra på att matcha kläder haha, men som tur är, är jag faktiskt bättre nu!

-Att nästan alltid när jag och sofia cyklar så sjunger vi; Moving on och studentenlåten

-Att jag ska kolla på Oth nu

puss


This boy..

Sofia va här för en stund sen och klippte sig! Det blev väl fint hehe.... Tänkte faktiskt kolla på one tree hill också! Har saknat det. Vill ha fint väder igen. Först blåser det, sen blir det sol, sen regnar det och åååh, vill sola! Har inte ens badat i havet i sommar, men ska göra det innan sofia åker till italien, så inom en vecka!


can't stop love

Senaste

Låt du hörde:glitter in the air-pink
Film du såg: sandor/ida

Mat du åt:pasta

Kram: mamma

Puss: min hund

Känslan: trött

Resa: thailand

Glädje:igår

Dröm: kommer inte ihåg

Person du träffade: min bror

Personen du pratade i telefon med: sofia

Personen du fick sms av:  min syster

Gången du åt 7-eleven korv: aldrig gjort

Gången du var utomhus: förut

Gången hela din familj åt middag tillsammans: brukar inte göra det

Saken du köpte: hemligt

Allmänt:

Ska bli skoj: ikväll/natt

Ska inte bli skoj att: börja jobba

Sparar till: kläder,smycken,smink,skor

Pålägg som gäller: va

Önskar att jag var bättre på:tekniska saker, matte

Dagens dryck: kaffe

Vad saknar du: träningen

Tre band/artister: finns för många

Vad har du gjort idag: kollat på ellen degeneres och one tree hill

Brukar du svära mycket: tyvärr

Hur tidigt stiger du upp: 12-1

På helgerna: samma

Vad ska du göra ikväll: hemligt

Hur många timmar sover du per natt: typ 9-10

Vem är snyggast i världen: jadu

Vad är det för veckodag: tisdag

Bästa saken som hände mig förra sommaren:de var ett årsen så kommer inte ihååg

Favoritplagg i garderoben just nu: en del

Längd: 168cm

Vikt: :)

Byter gärna garderob med: finns för många, men kenza är en av dom iaf

Byxa eller kjol: beror väl på vädret, båda!

Senast utlästa bok: twilight

Mitt rum kan beskrivas som: stökigt, massa kläder på golvet

Mig själv med tre ord (just nu): sliten, trött, rastlös

Jag tränar: tyvärr inte just nu på sommaren

Jag ville bli när jag var liten: flygvärdinna


-


säg inte nej, om du menar ja

somnade försent igår känner jag nu, så jag är halvt död nu. Funderar faktiskt på att sova lite mera. Får ju passa på när jag börjar jobba snart.. Behöver städa mitt rum också ser jag nu. Men ska nog läsa ut min bok först, har inte mycket kvar! Lägger in en asbra låt snart också!


-

Falling for someone like you, was never a mistake. You keep me dreaming.

Godnatt

i'm good, i'm gone

Kom hem för en stund sen. Eller nej, för typ 2 timmar sen, hehe. Har hunnit se på 2 paradisehotel avsnitt, som gick för några årsen, det är bra. Stannade inte så länge på liseberg pga vissa andledningar, hehe. Va vi gjorde resten av kvällen känns bäst att inte säga... Här kommer iaf lite bilder från dagen.


hon är alltid såhär glad när hon är med mig, förstår henne

de va ändå rätt varmt idag, så jag körde på shorts

medans sofia tyckte det var lite kallare och hade byxor


liseberg

åker till liseberg nu! Kollade på mina betyg förut och såg att jag fick godkänt i idrott, visste inte det haha. Har bara vart på 2 lektioner men aja, fick ju 10poäng mer iaf:) Måste skynda mig nu för bussen går snart, puss!

-


all we ever do is say goodbye

hallå:) lyssnar på min bästa musik just nu och fixar mig lite. Ska ta åka till liseberg typ vid halv fem, så kommer hem ganska sent, men det kommer väl bilder antagligen. Träffade lisa en stund nyss,trevligt! Dessutom är jag nästan helt död idag, vet inte varför meeen. Ser ut som om det kommer bli lite sol idag faktiskt:D Nä nu ska jag nog ringa sofia , puss!

bäst

I love you more than songs can say,but i can't keep running after yesterday

tänkte faktiskt sova nu och kolla på en film. Samma film som jag har sett tre dagar i rad. Men den är så fin. Det är så jävla varmt i mitt rum också, dör nästan. Sofia har kommit hem nu från stockholm, har faktiskt saknat henne! Imon blir det liseberg som alla andra måndagar, grymt!

ganska grym va ?

nothing ever hurt like you

Är du..

Arrogant:
vet inte vad det är. så nej
Osäker: oftast inte
Trött: ganska ofta ja, men har blivit piggare nu
Intressant: ajamen
Smart: utanför skolan, ja
Barnslig: ganska ofta hehe
Liten: nej
Lätt: nej
Skoltrött: för mycket
Rolig: roligast
Pratglad: beror på vilket humör
Frågvis: aa
Organiserad: vet inte vad det är
Hälsosam: inte just nu
Blyg: nej
Attraktiv: absolut..
Lätt uttråkad: oja
Vegetarian: nej
Besatt: av vissa saker ja
Pålitlig: ja
Filosofisk: aa varje dag

Har du..
För många vänner:
nej
Förföljelsemani: nej, eller när det är mörkt bara
Tvångstankar: för många
Färgat håret: aa
Brutit några ben:nepp
Några piercings: i öronen bara
Egen dator: ja
Gjort bort dig rejält: ja, ganska ofta tyvärr
Bra självförtroende: det funkar
Komplex: ja
Kysst någon: ja
Tagit nakenbilder: aa jag o sofia gjorde det förut
Sagt jag älskar dig till någon idag: nej
Varit kär: ja
Blivit kär i någon på nätet: nej
Dumpat någon: jo
Stulit någonting: nej de tror jag väl inte...
Gjort något olagligt:nej de tror ja inte heller faktiskt heh


vill ha, ska ha






tredje gången gillt

tredje gången jag skaffar blogg haha, men detta är tredje gången gillt!..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0